Filter by

Categories
Kleur
Suppliers
Price

Longeren & Voltige

Nieuwe producten

Longeren & Voltige

Zoekt u een longeerlijn? Of gaat u helemaal voor de voltige?

Vind hier uw voltigesingel of een longeerbitje, alles voor het longeren van

uw paard en pony vindt u online. Waarom uw paard of pony longeren?

Een paard wat in de voltige loopt, of een pony welke dressuurmatig bereden

wordt heeft het nodig om gelongeerd te worden om soepel te b...

Zoekt u een longeerlijn? Of gaat u helemaal voor de voltige?

Vind hier uw voltigesingel of een longeerbitje, alles voor het longeren van

uw paard en pony vindt u online. Waarom uw paard of pony longeren?

Een paard wat in de voltige loopt, of een pony welke dressuurmatig bereden

wordt heeft het nodig om gelongeerd te worden om soepel te blijven in het lijf.

Of u dit nu met een longeerlijn uitvoert in combinatie met een longeerbit stukje

gebruik dan altijd wel een dekje voor onder de longeersingel.

Deze longeer onderleggers hebben wij in het zwart of blauw maar ook in het wit

met of zonder bont, het is een goede bescherming voor de longeersingel op de huid van het paard

De longeersingel in het leder of een longeersingel van neopreen er is een ruime keuze in deze categorie wij hebben de longeer singel voor uw paard of pony.

Een longeersingel heeft veel ringen maar heeft u er een te weining dan hebben we ook een extra los oog voor uw longeersingel.

Ook de kaptoom die u helpt om geen druk te leggen op het bit bij het zadelmak maken of om gewoon te trainen is onmisbaar bij het longeren of voltige het houd je paard of pony soepel in het lijf.

De kaptoom hebben wij dan ook in een roze kleur maar ook in het blauw of zoekt u een kaptoom in het paars?

Een gewone kaptoom in de kleur zwart in het nylon of juist een kaptoom in het leer.

Wij hebben voor ieder paard de juiste kaptoom om uw paard te kunnen longeren.

Ook een longeerlijn in roze of blauw bij passend bij uw kaptoom hebben wij voor u in ons assortiment, het beste longeertouw, een lange longeerlijn die zacht en licht is of een longeerlijn die stevig is gemaakt van leder. De longeerlijn die u zoekt hebben wij voor u in deze categorie.

Een longeer bit stuk zorgt er voor dat de longeerlijn niet in de knoop gaat tijdens het longeren, u kunt ook gemakkelijk van hand veranderen zonder dat u de longeerlijn los hoeft te maken.

Velen vinden het ook leuk om zonder zadel te rijden maar hebben niet het juiste evenwicht, wat u dan ook kunt helpen is een voltige singel.

De voltigesingel met 1 of met 2 handvatten zorgt dan voor extra zekerheid. De voltigesingel om kunsten op het paard of de pony uit te voeren hebben wij ook in het roze, blauw of zwart, wij hebben de voltigesingel zelfs in het leer of in de kleur bruin.De voltigesingel is er ook in het nylon met twee handvatten of met één handvat.

Nu vele artikelen voor longeren of voltige in onze Online Ruitershop

Meer

Longeren & VoltigeEr zijn 75 producten

Subcategorieën

 • Longeren

  Het is goed om tijd te besteden aan het longeren van uw paard of pony,

  vooral bij jonge paarden en pony`s begin je met longeren van uw paard

  om soepel te worden in lijf en benen voordat u op het paard kunt gaan rijden.

  Bij het longeren bouwt het paard zijn spieren op om de ruiter te kunnen dragen,

  ook zijn uithoudingsvermogen wordt beter en kan hij zijn balans vinden

  met en zonder ruiter in alle gangen. Longeren kan met een goede longeerlijn

  en deze hebben wij dan ook in vele kleuren zoals roze, blauw of zwart

  Een longeerlijn kan van zacht materiaal zijn zoals nylon maar ook van leder, deze keuze hangt af van waar uw voorkeur bij het longeren van een nylon of katoenen longeerlijn ligt, de lederen longeerlijnen zijn wat zwaarder.

  De longeerlijn van 9 meter lang is fijn en voldoende om een paard te longeren. De dubbele longeerlijn (dubbele longe) is fijn om de achterhand te trainen. De dubbele longeerlijn help je paard beter in het lichaam te buigen. De dubbele longeerlijn is er in de kleur zwart.

  Bij het longeren mag geen longeerzweep ontbreken want de longeerzweep dient er voor om het paard of de pony in beweging te houden en de achterhand erbij te kunnen houden. Bij de juiste plaats van de zweep kunt u het paard laten halt houden of laten afremmen. De longeerzweep is er in het roze of zwart maar ook is de longeerzweep er in het paars.

  De kaptoom is eigenlijk onmisbaar bij het longeren van uw paard of pony.

  De kaptoom vermijd druk op het bit en verplaatst de druk naar de neus.

  De kaptoom is er in verschillende kleuren zoals:

  in het roze, paars of gewoon een kaptoom in de kleur zwart.

  De kaptoom is er ook in het leder welke bij goed gebruik echt jaren mee kan.

  Bij het longeren wordt vaak ook een longeerbitstukje gebruikt .

  Dit longeer bit stukje kan gebruikt worden als u geen kaptoom gebruikt,

  dit longeer bit stukje wordt gebruikt om aan het bit te bevestigen

  en te zorgen voor een gelijkmatige druk verdeling op het bit tijdens het longeren, wat belangrijk is bij het longeren van een paard of pony.

  Gebruik een trainingsschema zodat het duidelijk is wat u wilt vragen tijdens de training van uw paard en dat kan overbrengen. Een trainingsschema moet een warming up en een cooling down voor het paard bevatten om blesures te voorkomen. Gebruik tijdens het longeren goed passende longeer benodigdheden want als een longeersingel niet goed past of gebruikt wordt zonder longeerdek kunnen er schuurplekken ontstaan. Bij een longeersingel van neopreen is dit veel zachter onderlegt dan een longeersingel van leder. Beide longeersingels kunnen prima gebruikt worden bij het longeren met een longeerdek. Zorg dat u de maat waar u de longeersingel plaatst op meet om de juiste maat van de longeersingel leder of neopreen vast te stellen.

  De plaats waar u het paard longeert is ook heel belangrijk, de bodem mag niet te los of te hard zijn want ook hierdoor kunnen blessures ontstaan. Heeft u bij het longeren hulpteugels nodig kijk dan even hier https://www.ruiterhart.nl/43-hulpteugels

 • Voltige

  Voltige wat is dat precies?

  Voltige zijn eigenlijk gymnastiekoefeningen boven op een paard of pony.

  Dit is een unieke manier om balans en een onafhankelijke zit te verkrijgen

  in het zadel of juist zonder zadel.

  Wat je nodig heb om met voltige te beginnen?

  Allereerst een paard of pony die goed en rustig loopt op de volte.

  U begrijpt dat wanneer u een oefening aan de zijkant of bovenop het paard uitoefent, dat het paard er niet vandoor moet gaan omdat hij even niet bij de les is.

  Als er een geschikt paard is voor de voltige, en aan een lange longeerlijn van 9 meter loopt met een voltigesingel.

  De voltigesingel is er in verschillende soorten zoals een voltige singel met 1 of met 2 handvatten.

  Aan de hand waar u de voltige singel voor gebruikt kunt u de keuze maken, een voltigesingel met een handvat, wat vaak ook gebruikt wordt voor mensen die rijden zonder zadel spannend vinden en extra zekerheid nodig hebben, of juist een voltige singel met twee handvatten voor grip aan elke kant van het paard.

  Het is belangrijk dat de voltige singel goed past om schuurplekken en erger te voorkomen, mocht er toch een schuurplek ontstaan kunt u het beste Ballistol gebruiken. Zorg ervoor dat de schoft vrij ligt en er een voltige dek of een longeerdek onder de voltige singel ligt.

  Voltigeren wordt gedaan op een galoperend paard en vooral in het begin is veiligheid niet overbodig een bodyprotector en een cap en voor het paard peesbeschermers.

  Zorg ervoor dat de gymnastiek oefeningen eerst op een stappend paard worden geoefend en bij voldoende zekerheid kunt u voltigeren op een galoperend paard.

  Bij voltige train je lef, lenigheid, kracht, evenwicht en conditie. Het belangrijkste bij voltige is de samenwerking met het paard. Een prachtige sport voor solovoltigeren, duovoltigeren en Teamvoltigeren.

per pagina
 • € 142,56 Levertijd 1 tot 10 dagen
  Nieuw
  0 Beoordeling(en)

  Voltigesingel met 2 handvaten, Synthetisch Bijzonder slijtvaste, geplooide lederen handgrepen met rubberen bekleding, beenlussen aan beide zijden, 5 verborgen D-ringen. Buikgordel aan beide zijden vast te klemmen.Maat: WBVerstelbare lengte: 1,97 - 2,40 m

  € 142,56
  levertijd 3 tot 5 dagen
 • € 20,62 Levertijd 1 tot 10 dagen
  Nieuw
  0 Beoordeling(en)

  LongeersingelMet kunststof paneel, 5 ringen om teugels te bevestigen, enz.Maat PON: instelbaar van 1,50 - 1,70 mMaat WB: instelbaar van 1,85 - 2,10 m

  € 20,62
  levertijd 3 tot 5 dagen
 • € 18,97 Levertijd 1 tot 10 dagen
  Nieuw
  0 Beoordeling(en)

  Longeersingel padHoogwaardig longeersingel pad met synthetisch bont. De vacht beschermen de pad en zorgt zo voor een optimale drukverdeling. Met twee klittenbandstroken om stevig aan de singel te bevestigen.Kleur: zwart met natuurlijke kleur synthetisch bontMateriaal aan buitenkant: 65% polyester, 35% katoen

  € 18,97
  levertijd 3 tot 5 dagen
 • € 28,88 Levertijd 1 tot 10 dagen
  Nieuw
  0 Beoordeling(en)

  Kaptoom van Nylon Slijtvast nylon materiaal. Beste pasvorm en dik gevoerd om de gevoelige brug te beschermen.kaptoomonmisbaar voor training en scholing van jonge paarden en voor dagelijks longe werk. Het is zacht voor de gevoelige mond van het paard. De zacht gevoerde neusriem moet op dezelfde manier worden vastgemaakt als een normale neusriem. De ringen...

  € 28,88
  levertijd 3 tot 5 dagen
 • € 11,98 Levertijd 1 tot 10 dagen
  Nieuw
  0 Beoordeling(en)

  Imperial Riding Longeerlijn Dressy Longeerlijn met karabijnhaak. Longeren wordt een feestje met de kleurrijke singelband en het mooie artwork! ,100% Polyester. Sluitingen: 99% Zink, 1% IJzer.

  € 11,98
  levertijd 2 tot 3 dagen
 • € 31,36 Levertijd 1 tot 10 dagen
  Nieuw
  0 Beoordeling(en)

  Imperial Riding Longeersingel Dressy Zeer handige longeersingel met aanpasbare riemen en meerdere D-ringen. Longeren wordt een feestje met de kleurrijke singelband en het mooie artwork! Buitenzijde: 100% Polyester. Voering: 100% Synthetisch rubber. Versterking: 100% fibre sheet. Vulling: 100% PU foam. Sluitingen: IJzer.

  € 31,36
  levertijd 2 tot 3 dagen
 • € 11,16 Levertijd 1 tot 10 dagen
  Nieuw
  0 Beoordeling(en)

  Imperial Riding Longeerlijn Expira Trendy longeerlijn ""Expira"" ,Voor veel ruiters is longeren een belangrijke en nuttige aanvulling op de training onder het zadel. Het is veel meer dan je paard de beweging geven die het nodig heeft. Je hebt met longeren onder andere de mogelijkheid om de balans en houding van je paard te verbeteren. Daarnaast is het...

  € 11,16
  levertijd 2 tot 3 dagen
 • € 23,93 Levertijd 1 tot 10 dagen
  Nieuw
  0 Beoordeling(en)

  Imperial Riding Longeerhulpteugel Good Will Longeerhulpteugel om je paard een betere balans en beter postuur te geven tijdens het longeren. Het paard zal de rug en achterbenen beter gaan gebruiken. Je kunt kiezen voor een klassieke zwarte kleur of voor de kleurrijke roze versie! 100% Polyester koord en imitatie bont

  € 23,93
  levertijd 2 tot 3 dagen
 • € 8,22 Levertijd 1 tot 10 dagen
  Nieuw
  0 Beoordeling(en)

  Imperial Riding Longeerlijn zacht cushion web Impulz longeerlijn van cushion web, stevig maar toch zacht. Breedte is 2,5 cm. Lengte is 780 cmPolyester, nylon, metalen musketon,

  € 8,22
  levertijd 2 tot 3 dagen
 • € 12,36 Levertijd 1 tot 10 dagen
  Nieuw
  0 Beoordeling(en)

  Imperial Riding Kaptoom Dressy Zeer handige kaptoom met aanpasbare riemen en meerdere D-ringen. Longeren wordt een feestje met de kleurrijke singelband en het mooie artwork! 100% Polyester. Sluitingen: 99% Zink 1% IJzer. Vulling: 100% Synthetisch rubber.

  € 12,36
  levertijd 2 tot 3 dagen
 • € 3,60 Levertijd 1 tot 10 dagen
  Nieuw
  0 Beoordeling(en)

  Knoophalster asphalt - ruby red asphalt - ruby redKnoop halster in de kleur Roze - Nachtblauw, ruitersport op zijn best gemakkelijk op maat te maken. Leuke frisse kleur makkelijk om te doen dus handig voor elke gelegenhied.

  € 3,60
  levertijd 3 tot 5 dagen
 • € 3,60 Levertijd 1 tot 10 dagen
  Nieuw
  0 Beoordeling(en)

  Paretti knoophalster - The Classic Gemaakt van slijtvast, premium kwaliteit zacht materiaal. Universele maat, individueel aan te passen aan het hoofd van uw paard.

  € 3,60
  levertijd 3 tot 5 dagen
 • € 18,60 Levertijd 1 tot 10 dagen
  Nieuw
  0 Beoordeling(en)

  Knoophalster set met halstertouw Hoogwaardige touwhalster in prachtige tweekleurige kleurencombinaties. Versterkt neusdeel, inclusief bijpassend touw met karabijnhaak.

  € 18,60
  levertijd 3 tot 5 dagen
 • € 47,89 Word verwacht 30 september 2019
  Nieuw
  0 Beoordeling(en)

  Waldhausen Equibender - longeerhulp De Equibender is de innovatieve oplossing voor zijwaartse buiging en soepelheid tijdens het longeren. Ontwikkeld om de symmetrische ontwikkeling van het spierstelsel te bevorderen. De spieren zijn gestrekt en ontspannen - het paard wordt flexibeler, atletischer en evenwichtiger.De Equibender draagt bij aan het welzijn,...

  € 47,89
  levertijd 3 tot 5 dagen
 • € 11,98 Levertijd 1 tot 10 dagen
  Nieuw
  0 Beoordeling(en)

  Imperial longeerdekje Dressy Longeerdekje om onder je longeersingel te doen voor extra comfort. Kleurrijke details op de singelband laten dit dekje echt opvallen!, Buitenmateriaal: 100% Polyester. Voering: 100% Polyester. 100% PU foam.

  € 11,98
  levertijd 2 tot 3 dagen
 • € 15,66 Levertijd 1 tot 10 dagen
  Nieuw
  0 Beoordeling(en)

  Imperial Riding Longeerdekje Star Icon Longeerdekje dat matcht met de longeersingel, de kaptoom, de longeerlijn en het longeerbitstukje. Met beschadigde-sterrendesign en klittenband om de longeersingel op de juiste plaats te houden. 100% Polyester

  € 15,66
  levertijd 2 tot 3 dagen
 • € 15,66 Levertijd 1 tot 10 dagen
  Nieuw
  0 Beoordeling(en)

  Imperial Riding Longeerdekje Donau Longeerdekje, doorgestikt met zigzag patroon. Met lussen. 108,5 x 17 x 1 cm 100% Katoen twill

  € 15,66
  levertijd 2 tot 3 dagen
 • € 28,88 Levertijd 1 tot 10 dagen
  Nieuw
  0 Beoordeling(en)

  Imperial riding Longeersingel Expira Comfortabele longeersingel "Expira" in trendy prints van Imperial RidingVoor veel ruiters is longeren een belangrijke en nuttige aanvulling op de training onder het zadel. Het is veel meer dan je paard de beweging geven die het nodig heeft. Je hebt met longeren onder andere de mogelijkheid om de balans en houding van...

  € 28,88
  levertijd 2 tot 3 dagen
 • € 28,88 Levertijd 1 tot 10 dagen
  Nieuw
  0 Beoordeling(en)

  Imperial riding  Longeersingel Star Icon Fancy longeersingel met allover-bug ontwerpen en schade sterretjes bansenkant. Met een groot aantal metalen D-wringen om het lichaam en het hoofd van het paard in perfecte positie te brengen 100% Polyester

  € 28,88
  levertijd 2 tot 3 dagen
 • € 28,88 Levertijd 1 tot 10 dagen
  Nieuw
  0 Beoordeling(en)

  Imperial Longeersingel nylon Deluxe Impulz longeersingel met neopreen voering, met ringen voor diverse instelmogelijkheden 100% polyester, Neopreen voering, metalen ringen.,

  € 28,88
  levertijd 2 tot 3 dagen
 • € 8,47 Levertijd 1 tot 10 dagen
  Nieuw
  0 Beoordeling(en)

  Lucky Unicorn longeerlijn Extra zacht en handig, terwijl zeer comfortabel in de hand, met roterende karabijnhaak.Materiaal: 100% polyesterLengte: ca. 5 m

  € 8,47
  levertijd 3 tot 5 dagen
 • € 17,77 Levertijd 1 tot 10 dagen
  Nieuw
  0 Beoordeling(en)

  Imperial Riding Kaptoom Nylon Kaptoom nylon met voering onder neusriem en kopstuk. Met 3 ringen op neus. Compositie: 100% Polyester

  € 17,77
  levertijd 2 tot 3 dagen
 • € 15,66 Levertijd 1 tot 10 dagen
  Nieuw
  0 Beoordeling(en)

  Imperial Riding Kaptoom Expira kaptoom in stevig materiaal met voering van zacht neopreen voor het trainen van (jonge) paarden. Verkrijgbaar in felle kleuren met print. Hoofdmateriaal: 60% polyester, 40% polypropyleen. Vulling: 80% rubber, 20% polyester. Metaal: staalijzer en zink.

  € 15,66
  levertijd 2 tot 3 dagen
 • € 15,66 Niet op voorraad
  Nieuw
  0 Beoordeling(en)

  Imperial Riding Kaptoom Tangelo Kaptoom nylon met voering onder neusriem en kopstuk. Met 3 ringen op neus. Met zigzag patroon. Compositie: 100% Polyester

  € 15,66
  Niet op voorraad
  in winkelwagen Meer
Toont 1 - 24 van de 75 items