Filter by

Categories
Suppliers
Price

Nieuwe producten

Beenbescherming

Beenbescherming voor paard en pony in vele verschillende vormen welke past bij jou?

Peesbeschermers - het woord zegt het al beschermers voor de pezen van uw paard

of pony.Het kan namelijk wel eens gebeuren dat een paard zijn voorbenen aantikt

met zijn achterbenen, dit kan ernstige gevolgen hebben voor de pezen van het paard,

daarom zorgt een...

Beenbescherming voor paard en pony in vele verschillende vormen welke past bij jou?

Peesbeschermers - het woord zegt het al beschermers voor de pezen van uw paard

of pony.Het kan namelijk wel eens gebeuren dat een paard zijn voorbenen aantikt

met zijn achterbenen, dit kan ernstige gevolgen hebben voor de pezen van het paard,

daarom zorgt een peesbeschermer ervoor om tijdens het aantikken geen letsel te veroorzaken.

 

De peesbeschermers zijn van binnen zacht gevoerd met neopreen en van buiten van hard gegoten kunststof voor de juiste bescherming van de pezen.

Tegenwoordig zijn er ook anatomisch gevormde pees beschermers volledig bekleed met schokdempende gel voering van zacht Neopreen, dit is voor de ultieme ventilatie van de pezen omdat oververhitting bij zware training zeker ook gevolgen kan hebben voor de pezen. Peesbeschermers zijn er in het roze maar ook turquise of paars maar ook zwarte peesbeschermers hebben wij in het assortiment.

 

Bij peesbeschermers horen vaak ook strijklappen - kogelbeschermers voor de achterbenen.

Deze strijklappen - kogelbeschermers zijn ook bedoeld om aantikken van de hoeven tegen de kogel te voorkomen en letsel uit te kunnen sluiten.

Deze kogelbeschermers - strijklappen zijn er vaak in de zelfde kleur als de peesbeschermers dus ook in het roze, paars en of turquise om zo leuke setjes te kunnen samenstellen voor uw paard of pony.

Bij peesbeschermers en strijklappen is het vaak ook zo dat er bij het springen springschoenen worden gebruikt.

Springschoenen heb je in vele verschillende soorten en kleuren zelfs met bont. Springschoenen worden gebruikt om de hoeven en de kroonrand te beschermen tijden het springen. Een paard stoot wel eens een balkje eraf en als dit met de hoorn (hoef) gebeurd kan dit een blauwe plek veroorzaken of erger, dit voelt voor een paard net zo erg als en blauwe plek onder uw eigen nagel. U begrijpt het dat moet voorkomen worden en dat kan door een springschoen te ebruiken.

Springschoenen hebben wij in het roze, groen, zwart , bont en met vele verschillende printen zoals slangen of lak optiek.

 

Als het paard op stap gaat in de trailer wil je ook dat zijn benen beschermd zijn tegen stoten, trappen of schuren daarvoor zijn er Transportbeschermers.

 

Transportbeschermers het woord zeg het het al het zijn beschermers tijdens het transport van een paard of pony. Het zijn Anatomisch gevormde Transportbeschermers uitgerust met zeer sterke klittenband sluitingen voor een ideale pasvorm.

Grote mate van bescherming dankzij de schokabsorberende schuimvulling en de beschermers zijn vaak ruim gesneden voor voldoende bewegingsvrijheid. Niet elke paard vind Transportbeschermers leuk om te dragen maar oefening baart kunst. Ook een bandage kan tijdens het transport gebruikt worden maar is ook bedoeld voor de dressuur, het zijn wikkels die met of zonder onderleg bandage om het paardenbeen heen gewikkeld kunnen worden.

Bandages en onderleg bandages zijn er in de kleur bruin, wit, blauw maar ook met glitters en in het roze.

Vaak zijn bandages gemaakt van fleece of de bandage onderleggers van gel een schokdempend ademend materiaal.

Of u nu Peesbeschermer, strijklappen - kogelbeschermers, transportbeschermers of bandages neemt u vind het hier in deze categorie.

Meer

BeenbeschermingEr zijn 94 producten

Subcategorieën

 • Peesbeschermers

  Peesbeschermers - Welke past bij uw paard of pony?

  Er zijn zoveel verschillende peesbeschermers, dat het vaak

  moeilijk is te bepalen welke er geschikt zijn voor de doeleinden

  en maten waarin je jou paard wilt beschermen.

   

  Peesbeschermers beschermen het paard tegen aantikken van de

  achterbenen tegen de voorbenen of bij het springen tegen de balken.

  Vroeger hadden we alleen bandages, men zegt dat de pezen door bandages te warm worden en daar door schade oplopen.

   

  Daarom werd er gezocht naar alternatieven al worden door top ruiters en amazones nog steeds bandages gebruikt in de hogere dressuursport. Het alternatief werd gevonden in de peesbeschermer met neopreen van binnen en pvc of gegoten plastiek omhulsel welke anatomisch gevormd zijn.

   

  Deze peesbeschermer zijn er in vele verschillende kleuren zoals roze, blauw, of paars maar ook peesbeschermers in het turquise u ziet voor ieder setje de juiste peesbeschermer.

  Bont kan er voor zorgen dat de pezen niet oververhit raken.

  Peesbeschermers zijn er ook met verschillende sluitingen, de sluiting kan zijn stevig klittenband met twee drie of vier sluitingen of een knoopsluiting.

  Wij hebben ook verschillende merken peesbeschermers zoals Busse, Pfiff, Waldhausen, Imperial riding, Horka, Davis en Acavallo hiervan zijn wij de leverancier. De peesbeschermers zijn er ook met bont, strass of lak optiek voor een glamourlook tijdens uw wedstrijd.

  Zoekt u witte peesbeschermers kijk dan eens bij de Busse Grand-Prix.

  Beschermers mogen nooit te strak zitten omdat ze dan de bloedsomloop kunnen belemmeren, ook niet te los omdat ze dan kunnen afzakken met alle gevolgen van dien. Na het rijden is het belangrijk dat je de beschermers goed schoonmaakt . Als er zand achterblijft kan dat de volgende keer voor schuurplekken zorgen. Het is belangrijk dat de peesbeschermer onder de knie zit, dus niet hoger zodat de knie alle ruimte heeft in zijn beweging. Ook moet hij mooi aansluiten op de kogel.

   

  Koel de benen altijd na het rijden en houdt de beschermers nooit langer om dan nodig. Zo bescherm je een paard of pony tegen oververhitting van de pezen, tijdens een zware training is het aan te raden een zo licht mogelijke peesbeschermer te gebruiken.

 • Strijklappen

  Strijklappen ook wel de Kogelbeschermer bij uw paard of pony.

  Strijklappen zijn er voor om de kogel van het achterbeen van

  een paard te beschermen tegen aantikken wanneer het met zijn

  achterbeen langs elkaar strijkt.

   

  Vaak kan dit een oorzaak hebben dat het paard niet in balans loopt

  Een goede oefening kan zijn veel tempo wisselingen en veel longeren.

  Een paard wat in drie sporen loopt heeft veel kans te strijken.

  Een strijklap│kogelbeschermer mag nooit te strak of te los zitten.

  Wanneer de strijklappen te strak zitten kan dit de bloedsomloop van het paardenbeen belemmeren met alle gevolgen van dien.

   

  Wanneer de strijklappen te los zitten kan het voor schuurplekken zorgen of kan het zorgen dat het paard struikeld over de kogelbeschermer. De strijklappen horen mooi te sluiten over de kogel van het achter been en de sluiting hoort mooi te blijven zitten op de plek waar hij hoort net boven de kogel, en echt nooit te strak.

   

  Het ronde gedeelte van de strijklap hoort aan de binnen kant van het achterbeen. Zorg ervoor dat bij een zware training u een zo licht mogelijke kogelbescherming kiest en dat u de beschermers nooit langer omhoudt als nodig, zorg ervoor dat na een training of rit de benen altijd worden gekoeld om de pezen weer te laten herstellen.

   

  Strijklappen beschermers zijn er in leuke kleuren zoals blauw, roze, zwart en paars en in de maten pony, cob en full.

  De beschermers passen vaak bij de peesbeschermers om een leuke set te kunnen samenstellen voor het paard.

  De nieuwste technologie is met gel gevuld, deze zijn ademend en heerlijk zacht voor de benen.

  Dit zijn de beschermers van Acavallo. Rijdt u endurace? zorg dan voor een zo licht mogelijke bescherming, zoals de kogelbeschermers van Pfiff of Waldhausen.

 • Bandages Paard

  Bandages voor paard en pony hoe en waarom?

  Bandages worden van oudsher gebruikt ter ondersteuning en bescherming

  van de benen van een paard. Maar ten aller tijden moet u er voor zorgen

  dat de bandages niet knellen en dat ze blijven zitten tijdens het gebruik.

  Bandages geven geen steun aan paarden benen maar kunnen wel zorgen

  dat de benen niet beschadigd raken van iets wat van buiten af komt

  bijvoorbeeld het aan tikken door de hoef.

  Veel dressuurruiters gebruiken bandages "Het staat ook wel heel mooi". Onze top merken in de paardensport ontwikkelen per collectie bandages die matchen in een set vliegenoortjes en sjabrak en in prachtige kleuren. Zij hebben bandages in allerlei kleuren bijvoorbeeld in het roze of rood ja zelfs bandages in het paars en blauw.

  Bij deze bandages kunt u ook extra klitteband sluitingen krijgen zodat ze nog beter vast blijven zitten. Bandages zou u ook voor de looks kunnen gebruiken, men zegt dat de pezen te warm worden als deze in zware training gebruik worden. En als de temperatuur te ver oploopt, kan dat schadelijke gevolgen hebben voor de pezen van een paard.

  Ook hier hebben onze leveranciers iets op gevonden en dat zijn onderleggers in een gel uitvoering deze onderleg bandages zijn ademend en schokabsoberend. Er zijn natuurlijk paarden die al jaren getraind worden en die nergens last van hebben, en waar om ook niet, het wordt ook al jaren gebruikt.

  Bandages van fleece kunnen bijvoorbeeld perfect werken om het paard te beschermen bij zijn vervoer. Hiervoor zijn ook onderleg bandages te krijgen in het wit en donker blauw.

  Bandages kunt u ook gebruiken om het paard te verbinden bij bijvoorbeeld een zwelling, door de druk kan de bandage er voorzorgen dat het been niet helemaal vol loopt met vocht.

 • Transport Beschermers

  Transportbeschermers voor paard en pony.

  Een juiste bescherming van uw paard is de beste preventie van blessures.

  Transportbeschermer met de beste kwaliteitseisen voor de ultieme bescherming

  voor het paard in de trailer of vrachtwagen.

  Een transport beschermer moet goed vast zitten en mag nooit strak zitten.

  De transport beschermer mag ook nooit los raken tijdens het transport, daarom worden bij onze transportbeschermer zware klittenband sluitingen gebruikt en zijn de meeste beschermers laag gesneden om niet te belemmeren in de bewegingsvrijheid.

  Soms zijn hoog gesneden transport beschermers heel handig voor paarden met lange benen. De transport beschermers zijn vaak ademend, hebben een dikke vulling en zijn vervaardigd van sterk materiaal om een goede bescherming te bieden.

  Wij hebben transportbeschermers in een lage variant en beschermen het been vanaf knie tot hoef en de beschermers die hoog sluiten om de knie en/of hak en de hoef te beschermen.

  Transportbeschermers  zijn er in vele kleuren wij hebben bijvoorbeeld rood, bruin of zwart.

  Ook zijn de beschermers voor de benen te krijgen met een print, vaak worden er door onze merken setjes gemaakt met matching van een zweetdeken en halster.

  Vind u ons setje niet online in onze ruitershop, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

  Wij gaan graag voor u op zoek naar wat u zoekt in uw transportbeschermer zodat u veilig opstap kunt met uw paard of pony in de trailer of vrachtwagen.

 • Spring Schoenen

  Springschoenen waarom? en welke voor uw paard of pony.

   

  Springschoenen zorgen ervoor dat als een paard of pony zichzelf

  aantikt of tijdens het springen een balkje raakt dat dit minder

  belastend is voor het paard.

   

  Een hoef van een paard voelt het zelfde als bij een mens als wij een nagel onder een springbalk krijgen wordt hij blauw en heb je veel pijn. bij een paard of pony is dit niet anders dan een blauwe plek in de hoef welke hem of haar zeer doet en kan ook nog eens ontstoken raken met alle gevolgen van dien.

   

  Om dit en andere blessures aan de kroonrand of ballen van de voet te voorkomen worden er springschoenen gedragen. Springschoenen zijn er in vele kleuren en printen zoals rood, zwart, wit en materialen als neopreen of rubber.

   

  De maten van Springschoenen zijn er in pony cob en full of staat het aangegeven als s, m, l en xl. Zoekt u springschoenen van een bepaald merk als Busse, Pfiff, Waldhausen of Horka Imperial Riding en vind u deze niet online in de ruitershop neem dan gerust contact met ons op wij kunnen alles van deze merken leveren.

   

  Springschoenen worden door onze merken ook vaak in bijpassende peesbeschermers, dekje en of zweetdeken setjes vervaardigt.

  Spring schoenen kunt u ook bij het vervoeren van de paarden gebruiken, voor bescherming bij paarden die schrapen of gewoon erg druk zijn op bv de paardentrailer. Je moet er ook op letten dat de springschoenen goed passen en geen wondjes op de plaats van de springschoenen veroorzaakt.

  Mocht er een schuurplekje ontstaan kunt u deze het beste behandelen met Ballistol, dit is een olie welke de huid soepel houdt.

  Springschoenen met een bonte rand hebben wij meestal in het zwart of bruin maar dit kan jaarlijks verschillen. Je kunt Springschoentjes ook gebruiken voor de looks want het staat ook wel heel erg leuk.

per pagina
 • € 31,36 Levertijd 1 tot 10 dagen
  Nieuw
  0 Beoordeling(en)

  Imperial Peesbeschermers Live Your Dream III Zeer luxe beenbescherming met zachte voering van nepbont. De complete buitenkant is gemaakt van metallic glanzend PU in twee verschillende metaalkleuren. Bij de sluiting van de riem is er een glitter-badge die overeenkomt met de collectie.

  € 31,36
  Levertijd 1 tot 10 dagen
 • € 31,36 Levertijd 1 tot 10 dagen
  Nieuw
  0 Beoordeling(en)

  Imperial Peesbeschermers Live Your Dream II Wauw! Zoveel kleuren in één materiaal en zelfs comfortabel voor je paard. Veilig en trendy! PU, neopreen, kunstbont

  € 31,36
  Levertijd 1 tot 10 dagen
 • € 43,39 Levertijd 1 tot 10 dagen
  Nieuw
  0 Beoordeling(en)

  Set peesbeschermers/strijklappen Pattern Supercoole peesbeschermers/strijklappen met een allover-print die matcht met een groot aantal andere artikelen uit deze geweldige zomercollectie! Met een logo in foliedruk op de sluiting., Hoofdmateriaal: 100% Kunststof. Voering: 100% Neopreen,

  € 43,39
  Levertijd 1 tot 10 dagen
 • € 31,36 Levertijd 1 tot 10 dagen
  Nieuw
  0 Beoordeling(en)

  Imperial Peesbeschermers Juweel Luxe peesbeschermers met geraffineerd patroon met strass. Van kunststof dubbele elastische klittenbandsluiting. Met dikke shockabsorberende neopreenvoering met afgeronde bies. Compositie: Buitenzijde: 100% PU, Voering:100% Neopreen, Sluiting:100% Nylon velcro

  € 31,36
  Levertijd 1 tot 10 dagen
 • € 19,79 Levertijd 2 tot 3 dagen
  Nieuw
  0 Beoordeling(en)

  Imperial Riding Peesbeschermers Basic Impulz peesbeschermers Basic met klittenbandsluiting en neopreen voering. Goed model voor een leuke prijs. Materiaal: Buitenzijde: 100% PU, Voering:100% Neoprene, Sluiting:100% Nylon velcro

  € 19,79
  Levertijd 2 tot 3 dagen
 • € 53,31 Levertijd 1 tot 10 dagen
  Nieuw
  0 Beoordeling(en)

  Transport beschermers Unicorn Hearts Anatomisch gevormde transport beschermers in trendy hartenontwerp, qua kleur afgestemd op de Unicorn-serie. Drie sterke klittenbandsluitingen voor optimale grip op het been van het paard Schokabsorberend schuim aan de binnenkant en hoge snit Zachte voering van zacht fleece voor optimaal draagcomfort Duurzaam...

  € 53,31
  Levertijd 1 tot 10 dagen
 • € 25,66 -10% € 28,51 Direct leverbaar
  0 Beoordeling(en)

  Peesbeschermers Guard anatomisch gevormde beenbeschermers met harde schaal dikke bekleding van zacht, synthetisch rubber met huidvriendelijk Jersey oppervlak aan de binnenzijde, alsook alle randen vooraan open met twee over de voorpijpen te trekken elastische overtrekken zijdelings met tweevoudige dubbele klittenbandsluiting onderhoudsvriendelijk

  € 25,66 -10% € 28,51
  In prijs verlaagd!
  Direct leverbaar
 • € 36,78 Levertijd 1 tot 10 dagen
  0 Beoordeling(en)

  Strijklappen memory foam Anatomisch gevormde buitenschaal met ventilatiesleuven. Schokabsorberende voering met traagschuimfunctie. 3 x instelbaar, ideale pasvorm dankzij speciale bevestigingsmiddelen. Contrast gekleurde naden. Het keramische materiaal spaart en reflecteert lichaamsstraling als infraroodgolven. Het teruggeven aan het paard kan een...

  € 36,78
  Levertijd 1 tot 10 dagen
 • € 49,55 Levertijd 1 tot 10 dagen
  0 Beoordeling(en)

  Peesbeschermers memory foam Anatomisch gevormde buitenschaal met ventilatiesleuven. Schokabsorberende voering met traagschuimfunctie. 3 x instelbaar, ideale pasvorm dankzij speciale bevestigingsmiddelen. Contrast gekleurde naden. PaarHet keramische materiaal spaart en reflecteert lichaamsstraling als infraroodgolven. Het teruggeven aan het paard kan een...

  € 49,55
  Levertijd 1 tot 10 dagen
 • € 8,68 Levertijd 1 tot 10 dagen
  0 Beoordeling(en)

  Pvc springschoenen Duurzame springschoenen van flexibel PVC-materiaal. Beschermt tegen pad-kicks met dubbele klittenbandsluitingen voor een goede grip. In 5 verschillende kleuren Maat S t/m XL

  € 8,68
  Levertijd 1 tot 10 dagen
 • € 16,02 € 38,02 Direct leverbaar
  0 Beoordeling(en)

  Tattini Pro kogelbeschermers Full alleen nog in zwart Nu 40% korting

  € 16,02 € 38,02
  In prijs verlaagd!
  Direct leverbaar
 • € 9,11 -35% € 14,01 Direct leverbaar
  0 Beoordeling(en)

  Strijklappen in de kleur bruin beschermers voor aan de achterbenen van paard of pony merk Tattini maat S Buitenkant gemaakt van kunststof en de binnenkant is van zacht neopreen. kogelbeschermers voorzien van dubbele klittenbandsluitingen voor en optimale pasvorm. Mooie getten voor achter in deze online ruitershop! Laatste paar nu met leuke korting!

  € 9,11 -35% € 14,01
  In prijs verlaagd!
  Direct leverbaar
 • € 52,86 € 57,81 Levertijd 1 tot 10 dagen
  0 Beoordeling(en)

  Transport protector Unicorn Set of 4 This set belongs to the Unicorn collecite or Waldhausen Anatomsich preformed transport protector set of 4 pieces Provided 3 strong Velcro Velcro closures Lined with foam Equipped with a fleece lining for optimal comfort with your horse 600 Denier strong outside material with a cheerful print Equipped with a...

  € 52,86 € 57,81
  In prijs verlaagd!
  Levertijd 1 tot 10 dagen
 • € 29,71 Levertijd 1 tot 10 dagen
  0 Beoordeling(en)

  Strijklappen Lamsvel De perfecte symbiose van natuurlijke lamshuid en schokabsorberende, anatomisch gevormde schaal. Brede klittenbandriemen zorgen voor een ideale pasvorm op de benen van het paard Alle Lambskin-producten zijn gemaakt van hoogwaardige merinowol en vallen op door hun vakmanschap. Echte lamsvacht heeft uitstekende eigenschappen die ideaal...

  € 29,71
  Levertijd 1 tot 10 dagen
 • € 37,15 Levertijd 1 tot 10 dagen
  0 Beoordeling(en)

  Peesbeschermers Lamsvel De perfecte symbiose van natuurlijke lamshuid en schokabsorberende, anatomisch gevormde schaal. Brede klittenbandriemen zorgen voor een ideale pasvorm op de benen van het paard Alle Lambskin-producten zijn gemaakt van hoogwaardige merinowol en vallen op door hun vakmanschap. Echte lamsvacht heeft uitstekende eigenschappen die...

  € 37,15
  Levertijd 1 tot 10 dagen
 • € 16,45 € 21,45 Direct leverbaar
  0 Beoordeling(en)

  Bandages Camouflage Polo-stijl bandages gemaakt van hoogwaardig 380g Anti pilling fleece materiaal Materiaal: 100% PolyesterBreedte: 12 cm Lengte: ca. 300 cm Maat: FullToffee

  € 16,45 € 21,45
  In prijs verlaagd!
  Direct leverbaar
 • € 16,14 € 18,14 Levertijd 1 tot 10 dagen
  0 Beoordeling(en)

  Peesbeschermers Parla In de maat Pony en Full deze beschermers voor paarden benen zijn er in drie moderne kleurencombinaties van slijtvast kunststof met zachte, wasbare zachte binnenvoeringen elastisch dubbele klittenband.

  € 16,14 € 18,14
  In prijs verlaagd!
  Levertijd 1 tot 10 dagen
 • € 14,01 Levertijd 1 tot 10 dagen
  0 Beoordeling(en)

  Strijklappen Esperia Vele Kleuren ideale bescherming als kogelbeschermer en of strijklappen in de maat Pony, Cob en Full voor uw paard of pony zijn achterbenen De elastische klittenbandsluitingen zorgen voor een perfecte pasvorm. Vervaardigd met aan de buitenzijde een harde schaal en een schok absorberende neopreen binnenvoering/padding. Leverbaar in...

  € 14,01
  Levertijd 1 tot 10 dagen
 • € 15,97 € 18,97 Direct leverbaar
  0 Beoordeling(en)

  Peesbeschermer Zwart Sectolin leverbaar in de maat full de beenbescherming voor uw paard in de kleur zwart van het merk Sectolin. Peesbeschermers waarvan de buitenkant van hard gegoten plastic is en de binnenkant van zacht neopreen. De peesbeschermers zijn voorzien van dubbele klittenbandsluitingen voor een optimale pasvorm en om drukpunten te voorkomen....

  € 15,97 € 18,97
  In prijs verlaagd!
  Direct leverbaar
 • € 13,35 -10% € 14,83 Op voorraad
  0 Beoordeling(en)

  Strijklappen Vele Kleuren Ideale bescherming voor de achterste benen van je paard. De perfecte aanvulling op de Esperia collectie.

  € 13,35 -10% € 14,83
  In prijs verlaagd!
  Op voorraad
 • € 55,75 -10% € 61,94 Levertijd 1 tot 10 dagen
  0 Beoordeling(en)

  Transportbeschermers Comfort Line Nieuwste kleur oceaan blauw voering van zacht fleece Anatomisch gevormde transportbeschermers uitgerust met drie sterke klittenbandsluitingen voor een ideale pasvorm. Grote mate van bescherming dankzij de schokdempende schuimvulling (dikte 1,5 cm) en de transportbeschermers zijn royaal gesneden. De zachte fleece...

  € 55,75 -10% € 61,94
  In prijs verlaagd!
  Levertijd 1 tot 10 dagen
 • € 16,12 -15% € 18,97 Direct leverbaar
  0 Beoordeling(en)

  Peesbescherming Shet Peesbescherming, shetland recent ontwikkelt naar de hoogste technische maatstaven In neopreen met klittenband sluiting,voorzien van nylon versterkingen. Kleur: zwart en bordeaux. Hoogte S(het): 17cm

  € 16,12 -15% € 18,97
  In prijs verlaagd!
  Direct leverbaar
 • € 32,67 -25% € 43,55 Direct leverbaar
  0 Beoordeling(en)

  Tattini Pro Peesbeschermers Haaksysteem Peesbeschermers met haaksysteem en dubbele elastische band.

  € 32,67 -25% € 43,55
  In prijs verlaagd!
  Direct leverbaar
 • € 10,19 -10% € 11,32 Direct leverbaar
  0 Beoordeling(en)

  Springschoenen Reflectie voor paard en pony reflectie goed zichtbaar door weerkaatsing van het licht. Springschoenen gemaakt van neon geel materiaal en fleece voering met reflecterende tape aan beide kanten. Met klittenband sluiting voor traploos aanpassing. Reflecterende producten voor paarden en ruiters - voor extra veiligheid als het donker en mistig...

  € 10,19 -10% € 11,32
  In prijs verlaagd!
  Direct leverbaar
Toont 1 - 24 van de 94 items